Najnovšie recenzie zo sekcie Kryty pružín k trampolínam
Spokojnosť, funkčne praktické
- veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky ďakujem.
- Dobré upevnenie na trampolínu
- Tiež je o čosi väčší
Kryt pružín na trampolínu som vyhľadala na internete a našla som ho za dobrú cenu tak som ho hneď objednala.
Dodávka krytu prišla do 3 dní. o dva týždne sme kryt namontovali veľmi jednoducho. Kvalita krytu je super, je pevný. Kryt som vybrala pretože bol cenovo prijateľný ako na iných stránkach.
- Dostal som presne čo som si objednal a tovar sedel s popisom
- Spokojna
Spokojna
- Našťastie pasuje na našu starú trampolínu
cena
pekný tovar
- Licna strana je OK, pevna, ale rub je z ineho materialu, slabsi, tensi material (krycia plachta, cierna vrecovina)
Používame ho už týždeň, nie je zlý, ale kvalita je horšia ako originál, ktorý sme zakúpili predtým s trampolínou. Suchý zips nie je po celom obvode, sú tam vynechané časti a keď to pripevníme na trampolínu, tak to v tých miestach kde nie je ten suchý zips odstáva.A druhá vec ktorá chýba a bola na pôvodnom kryte sú úchytky, ktoré sa upevňujú na spodok trampolíny, lepšie to ten kryt drží.
- Super
- Sedi na velkost, zapraveny limec pri skakani trocha vyskoci,treba dobre zalozit ale si inak poct.Ale odporucam.
- Rychla montaz
- Vyborne sedi
- Uchytenie produktu o samotnu trampolinu by mohlo byt lepsie riesene
Vyborny material a aj farebne. Lahko sa dava.
- Hrubka vyplne 20mm vdaka comu aj ked deti na tom stoja, tak sa im neprepadavaju nozky medzi pruziny
- Pevny povrchovy material
- Suchy zips nemam na mojej doskocnej ploche, takze to nemam ako pouzit. A tak chybaju snury na uchytenie k pruzinam. Ale okraj za obruc je dost siroky, tak ten to pekne drzi na mieste a nelieta to. Asi je to lepsie nez original s tymi snurami. Cas ukaze.
Super oživí staromodnu trampolínu vyzerá ako nova .odporucam
Super všetko
fixuje sa to na suchý zips...ale na rozdiel od pôvodného krytu tam nie sú upínacie popruhy....hm..
Zobrazujem 81 - 100 zo 170 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...9 Ďalšie »